Menu Aften

Menukort 17:00 – 22:00
(Lørdag lukker køkkenet kl. 19:30, da Ingeborgs
Cocktail Salon tager over)

På Bang & Jensen er alle retter hjemmelavede. Vi håber du kan smage,
at vi laver vores mad af friske råvarer og med masser af kærlighed.

Nachos med cheddar (vegetarisk)                                     87,-
Serveres med creme fraiche, hjemmelavet salsa,
oliven og jalapeños.

Hønsesalat med brød
                                                               83,-
Cremet hønsesalat med paprika, mandler og selleri.
Serveres på rugbrød med salat, cornichoner og æbler.

Laksemousse med brød
                                                         79,-
Hjemmerørt med varmrøget laks, cream cheese,
creme fraiche, dild, citron og rødløg.
Serveres med lidt grønt,kapers, ristet rugbrød og ølandsbrød.

Hummus (vegetarisk)                                                             79,-
Lavet med kikærter, tahin, citron,
hvidløg, krydderier og drænet yoghurt.
Serveres med oliven, pesto på siden,lidt grønt og brød.

Baba Ghanoush (vegetarisk)                                               79,-                                                  Auberginecreme lavet med tahin, citron, hvidløg og drænet yoghurt.
Serveres med oliven, ajvar, lidt grønt og brød.

Salat med grillet gedeost og serranoskinke
                 94,-
Salat med gedeost, serranoskinke, grøn salat, æbler, peberfrugt,
tomat, kapers, rødløg og honningvinaigrette dressing.
Serveres med ølandsbrød og smør.

ATM-sandwich
(vegetarisk)                                                89,-
Auberginecreme (Baba Ghanoush), tomat, frisk
mozzarella, grøn salat, rødløg, og grov hjemmelavet pesto,
serveret på ristet ølandsbrød.

Sandwich med serranoskinke                                             89,-
Serranoskinke, rucola, rødløg, semidried tomater, pesto,
parmesan og hjemmerørt Dijonmayo,
serveret på ristet ølandsbrød.

Croque Monsieur                                                                        94,-
Ovngrillet fransk-inspireret toast med serranoskinke,
Comté ost og dijonsennep mellem to skiver ølandsbrød.
Serveres med cornichoner, semidried tomater og hjemmerørt Dijonmayo.
Toppes med kværnet paprika og muskatnød.

Flæskestegssandwich                                                              99,-
Fra rullesteg af frilandsgris fyldt medvalnødder,
honning, rosmarin, enebær, hvidløg og bacon.
Serveres i briochebolle med chilistegt ananas, rødløg,
peberfrugt og hjemmerørt chipotleremoulade.

Pakoras (vegansk, glutenfri)                                               85,-
To stegte veganske bøffer lavet på kikærtemel,squash, aubergine,
kartofler, ærter, blomkål, løg og forårsløg.
Serveres med lidt grønt og vegansk raita.

Masoor Dahl (vegansk)                                                          85,-
Indisk ret lavet med røde linser, tomater,
kartofler kokosmælk og masser af krydderier.
Serveres med ris, friske cherrytomater, frisk koriander, ølandsbrød og vegansk raita.

Chicken Tikka Masala                                                             110,-
Marinerede stykker af kyllingebryst i en godt krydret,
men ikke stærk sauce af tomat, fløde og yoghurt.
Baseret på, blandt andet, hjemmelavet
garam masala, ingefær, hvidløg og frisk koriander.
Serveres med ris, brød og smør.

Ugens suppe – spørg bartenderen

Lille grøn salat.      35,-

Alle bestillinger modtages i baren.

På Bang & Jensen er alle retter hjemmelavede. Vi håber du kan smage,
at vi laver vores mad af friske råvarer og med masser af kærlighed.